zaterdag 26 augustus 2006

hier deel 2 van het spannende verhaaltje van gister( scroll eerst nar onder en lees dat voordat je dit leest)
..
'Ik ga nu weer. Morgen komt Sanne even langs oké? Nou goed, doei Jamie.' Zonder verder iets te zeggen loopt ze weg. Jamie is weer alleen. Nu heeft hij even de tijd om alles even op een rijtje te zetten. Maar eerst even naar de wc, als dat mag. Gelukkig mag het. Het lopen gaat niet snel. Zijn been doet verschrikkelijk veel pijn en zijn hoofd bonkt als een gek. Er lijkt wel een uur voorbij te zijn gegaan voordat Jamie de wc's heeft bereikt. Daar staat en meneer met een infuus om zijn arm. 'Zo jochie,' begint hij zijn zin en lacht schor. 'heb je het gehaald? je had ook gewoon een rolstoel kunnen nemen. Maar nee hoor, stoere jongens moeten zo nodig lopen.' Jamie kijkt de man raar aan. Waar had die vent het over? Ik wist helemaal niet dat er rolstoelen waren. De terugweg zal beter gaan denk ik.
Terug bij zijn bed herinnert hij zich dat hij zijn mobiel en I-pod mee had. Gelukkig komt er een tijdje later een zuster aan lopen die zijn spullen wel even wilde halen. Dat is maar goed ook, want hij verwacht een belangrijk smsje. Gelukkig heeft hij de kamer voor zich alleen, zodat hij in alle rust zijn smsje kan lezen. Veel tijd heeft hij niet nodig, hij wist al precies van wie het zou zijn en wat er in zou staan, zo ongeveer. Van Dirk- Jan. Met een bedrag, dat hij om een bepaalde tijd moest afleveren bij een bepaald adres. 2500 euro, 28 september 8 uur aan de Van Stokstraat 19. Jamie weet wel waar dat ligt. Vlak bij Jori, die woont daar ook ergens.
Hoe kom ik in zo'n korte tijd aan zoveel geld? Op zijn rekening staat maar 500 euro. Als hij zijn vader ooit nog eens terug zou willen zien, was dit zijn enige kans. En niets of niemand zou hem tegen kunnen houden, zelfs Adam niet! Hij mocht dan wel ouder en sterker en groter zijn, maar als het om mijn vader gaat, kan niemand me tegen houden! Jamie heeft 15 jaar lang alleen maar zijn vader gehad. Sinds kort heeft hij een nieuwe vriendin, die Jamie duidelijk niet leuk vind! daarom heeft ze geprobeert hem te laten omkomen en te laten ontvoeren, maar in plaats van Jamie, moest zijn vader mee. En nu moet hij 2500 euro betalen om hem terug te krijgen. Daarom moet hij wel..
..
ja, niet zo spannend als de vorige keer en ook niet zo lang, maar het is nu kwart voor 12 en ben wel moe. dus, morgen weer een stukje:)
slaap hard, zacht lekker, fijn,
knuffel lydia

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tof verhaaltje hoor !:)

Lydia zei

hm, ik vonde t juist minder.. maar goed..

Anoniem zei

hahahah
heel ingewikkeld;)
begint al op een echte spannende danielle steel te lijken;)

wanneer komt de romantiek?
ik hou van jou

Lydia zei

ow ja, shit, de romantiek!!
helemaal niet aan gedacht haha.. ik zat alleen maar te denken aan hoe je het zo spannend en ingewikkeld kan maken.. maar ik ben helemaal niet zo goed in romantisch zijn! misschien moet ik daar maar even een cursus over doen ofzo jaja
een spannende danielle steel? is dat een compliment? (A) haha,
ik houd ook van jou judith!

Anoniem zei

ik hoor uit geheime bronnen dat jij helemaal niet houdt van romantiek dus misschien komt het daar wel door..!