dinsdag 30 mei 2006

zeeland

hallo luitjes,
ja, ook ik ben met hemelvaart weg geweest. naar zeeland, oost capelle. het vriendenweekend:) elke jaar gaan we met 8 gezinnen kamperen. het is altijd ubergezellig, maar deze keer is er toch wel meer gebeurt dan alleen maar gezellig kamperen en genieten van de regen. nee, de weekenden zullen niet meer het zelfde zijn( ik weet niet of ik nu problemen ga krijgen als ik dit op mijn blog zet, maar goed)
het begon allemaal toen het op een vrijdag hard aan het regenen was. aangezien we niet in de zee konden zwemmen, gingen we naar het subtropisch zwembad '' de parel''. met 20 kinderen en10 volwassenen was het zwembad al snel vol, maar het was groot, dus dat maakte niet uit. op een gegeven moment zat ik met 5 andere vriendinnen in het bubbelbad lekker aan het kletsen toen er opeens 2 jongens aankwamen. en niet zomaar 2 jongens~naja, de een wel, maar de ander was toch knap! meteen stootte ik hannelore aan en al lachend keken we elkaar aan. dat hadden de jongens gemerkt.. ze leipen 2 keer langs.. en keken.. en zwaaiden.. in een opwelling zijn we er achteraan gegaan( nee, dit doe ik alleen maar in een zwembad waar ik 1 keer in mun leven kom).
de jongens waren niet dom en merkten dat we ze gevolgd waren. natuurlijk probeerde ik zo onopvallend te doen, mar die jochies bleven maar kijken. het ging zo nog een hele tijd door. totdat ze ineens heel erg macho gingen doen.. toen was het voorbij voor mij. komop, dit is onzin dacht ik bij mezelf. maar hannelore bleef maar doorzeuren. uiteindlijk heeft ze met de jongens gepraat, maar ze had niet genoeg tijd om een e-mail adres te vragen. helaas voor haar. ze bleef er ver zeuren en kon niet ophouden.
die dag darna ging ik met een stel adnere meiden naar Vlissingen. en wie kwam ik daar tegen in de H&M?? juist ja, de jongens. ik was er aardig kapot van( ik had me er bij neergelegd dat ik ze nooit meer zou zien) , maar voordat ik naar ze toe kon om het e-mail te vragen( voor hannelore natuurlijk) waren ze weer weg.. en wat baalde ik!niet voor mezelf, mar voor haar....
gelukkig heeft ze me het vergeven:)

owjah, weet je wat ook leuk is? met2 vriendinnen de zelfde kleren aantrekken en dan in de etalage gaan staan en doen alsof je een pop bent:D de meeste mensen trapte er niet in, maar dat was ook niet zo moeilijk, want je licht de hele tijd dubbel! dat verzeker ik je!
wiej, ik krijg net foto's binnen:
dit was op het strand. op de dijk stond nog veel meer wind, maar dit was ook al zwaar relaxt!


nou, hier had ik dus net gezwommen en had ik bedacht dat het wel eens leuk zou zijn om een druipkasteel op je knie te maken. helaas waren de golven te hoog.
als je heel goed kijkt, kan je het zand in mun haar zien:)

jaah.. heerlijk gwwoon:)

haha, een lekkere actiefoto van mijn nichtjes en ik:) de golven waren eigenlijk veel hoger, want het was vloed.. ( hoezo ik ben bruin(A):D)

11 opmerkingen:

Marjolein zei

mwuawhah, stel gekke kinders dat jullie ook zijn...
Had van Hannelore ook al hele beschrijving vdie jongen gehad :P
Klinkt heel gezellig allemaal!!:)

lied zei

haha, tja.. ik ga em niet omschrijven, k ben zun hoofd al weer vergeten..

Anoniem zei

Haha, zit copyright op die foto's hoor!!! En jij zet ze gewoon op internet... Naja zeg...:)

lied zei

hm.. weet ik veel..
ik ben niet zo goed met de computer.. hoe verander ik dat??( lein??)

judith zei

haha
wauw
had ie donker haar?

beter geen macho-jongen uit zeeland aan de haak slaan. beter gewoon een leuke knuffelbare jongen die een beetje in de buurt woont zodat je samen naar de hei kan :)

xjudith
PS: ik hou ook van het strand.

lied zei

hahaha:) jusdith.. tuurlijk had ie bruin haar*-)
ja precies.. edenaren( of bennekommers) zijn inderdaad wel beter:)

Anoniem zei

Naja zeg, wat is er mis met Zeeuwen, strand en blonde jongens?

Marjolein zei

met blonde jongens, en het strand is helemaal niks mis ( een bepaald iemand is toch ook echt blond, toch lydia? )
maarja, bennekom is nu eenmaal goed en dat overtref je niet zo gemakkelijk.
Kijk maar naar lydia, die kan ook nogsteeds niet zonder Bennekom leven, hoe graag ze dat ook wil

judith zei

wij gaan samen naar flevooo :)

we moeten wel even checken wanneer we de praktische zooi gaan regelen, want ik zie je natuurlijk niet zo heel vaak deze vakantie (ben veel weg enzo) oke?

jij bent de allertofste 3e klasser die er is.
beter iedereen naar ONE komen
www.one.nl.tt

lied zei

okej, ga nou geen ruzie maken op mijn blogger please..
owja, 'anonymous'persoon, je kan best wel zeggen zie je bent hoor, krijg je niets van..
maar zeeland is leuk als je op vkaantie bent en bennekom is leuk als je vriedninnen en vrienden daar wonen.. zo goed?? haha

ja judith.. flevo.. heerlijk:) dik wel hopen dat het dit weer blijft:)
oei, ik voel enige schaamte in me opkomen dat i hoor dat ik de tofste 3e klasser ben hihi

groetjes!

Anoniem zei

Tsja, wie zou dat nou zijn, die anonymous person... Ik had je toch iets slimmer verwacht, hoor... Hahaha... Copyright is voor degene die de foto's gemaakt heeft... Miss Zeeland herself... dussuh... geen slechte dingen over Zeeland!!!