zondag 21 mei 2006

ik heb al een hele tijd niet meer gepost.. ik heb mezelf beloofd om nog wat van de vakantie neer te zetten, maar die is nu al 2 weken geleden, dus daar ehb ik niet zo'n zin in..
ik heb de laatste tijd niet zoveel beleefd denk ik..
ik ben triest, mar ik wil toch mijn mening over eurovisie song festival kwijt. misschien hebben jullie het niet gekeken( en daar hebben jullie groot geleik in, want het is een en al vriendjespolitiek)
nederland met trebble is niet door gegaan naar de finale. ze hadden het wel verdient.gek genoeg was finland wel door. ze hadden een verschriikelijk mattle nummer met rare pakken. echt geen songfestival liedje. die van zwitserland, rusland en belgie waren wel leuk.. mar die wonnen niet. nee, finland won! dit is hét bewijs dat het echt vriendjespolitiek is. ookal maak je nog zo'n dom liedje, je wint toch wel als alle stemmers 50 keer op je stemmen en je buurlanden ook.
naja.. ik zou het niet erg vinden als nederland volgend jar niet meer mee zou doen.. tenzij er een jury komt die het onpartijdig beslissen.. dan zou nederlnad wel winnen.. niet als het op vrienden gaat :)

4 opmerkingen:

Marjolein zei

haha, doos ;)
maar idd, het is een verschrikkelijk nummer!!
( je moet die link naar mijn blogger nog veranderen :O :P )

judith zei

je moet even zorgen dat mensen ook zonder dat ze een blogaccountdinges hebben kunnen reageren op jouw site
ik heb er namelijk speciaal even 1 voor gemaakt maar dat doe ik eigelijk liever niet

beter even met ide regelen dat dat weer niet hoeft ;)

jij bent de leukste 3e klasser

Marjolein zei

( settings,comments, en dan staat daar ergens bij jou only registerd mensen, moet je ff veranderen in anyone :) )

Tot vanaaf :)

lied zei

is gebeurt judith:)