woensdag 26 mei 2010

KOM OOK

Dag allemaal,

Ik zit bij scouting Pieter Maritz en in maart vorig jaar is het hele clubgebouw afgefikt omdat het aangestoken is door kwajongens. Inmiddels zijn we keihard bezig om een nieuw clubhuis te bouwen, maar dat kan natuurlijk nooit helemaal lukken zonder de support van andere.
Daarom is er op 29 mei een enorm super PM Scouting Spektakel. Lees maar:

29 mei: Super PM Scouting Spektakel: een stunt voor een munt [KOM OOK]

Op 29 mei toveren we onze bouwplaats om tot een evenemententerrein. Toffe dingen te doen voor jong en oud.. ben je fan van abseilen, wil je je liever laten sminken of geniet je van een rondleiding over landgoed kernhem… dat kan allemaal.. natuurlijk veel meer, luchtkussen, toffe spellen, wedstrijden, eten en drinken, vuur en entertainment… we gaan het hier allemaal niet opnoemen maar er is meer dan genoeg te doen voor alle leeftijden. Voor weinig koop je muntjes en met die muntjes kun je ALLES doen… wat wil je nog meer??
Natuurlijk alleen maar leuk als julllie ook allemaal komen… ouders, broertjes, zusjes, bekenden, onbekenden, famillie, vrienden, vriendinnen.. oud leden, leden van andere groepen… nou ja, iedereen die het leuk lijkt of gewoon even wil komen omdat ze ons lief vinden. Tot de 29ste!!!
29 mei 2010 van 16.00 tot 18.00

Kom gewoon want het belooft heel leuk te worden en ik zal persoonlijk je hoofd ( of dat van je kinderen) smincken als je komt!

Graag tot zaterdag,
Lydia de Leur

Geen opmerkingen: