woensdag 1 oktober 2008

Almost there

Dagen vliegen voorbij, of ze dat nu willen of niet.
En zo is ook de tijd aangebroken van de laatste lesdag, de laatste koorrepetitie, de laatste werkdag, de laatste regen, de laatste zonnestralen.. De tijd van het beginnen met inpakken van je tas, het opbergen van spullen, het vaarwel zeggen van vrienden.
En zo is nu de tijd aangebroken voor de laatste blog voordat ik in USA zit. Vanaf morgen ligt ons Internet eruit..
Best spannend vind je niet? Ik weet wel dat Internet een heel algemeen gebeure is, maar ik zie deze blog toch wel een beetje als mijn kindje. En ook die zal ik even achter moeten laten, omdat we nog geen laptop hebben ( wacht maar tot ik terug kom!)

Ik ben er best klaar voor.
Van binnen dan.
Eerst was er niet echt een gedachte bij, meer zovan: ja dan gaan we weg en blijven we een tijdje weg.
Nu is er wel meer zo van: Zaterdag zie ik heel veel vrienden een jaar niet meer. IK ga naar een onbekend land, en heb eigenlijk geen plannen. Alleen dat ik daar naartoe ga om gehoorzaam te zijn aan God. Juist door naar USA te gaan ben ik gehoorzaam, en ik ben erg benieuwd wat de Heer nog meer in petto heeft. Want dat doel komt wel steeds meer naar voren. Dat ik daar niet heenga met mijn gezin om beetje leuk rond te touren en uit Nederland te zijn. We zijn daar voor een hoger doel, en een veel belangrijker doel. We weten het doel, alleen hoe dat ingevuld gaat worden is nog een verrassing. Maar daar ben ik niet bang voor, en ik heb daar alleen maar zin in.

IK ga duizend foto's maken, dus de eerste blog die jullie kunnen zien zal zijn op ( denk ik) 6 of 7 oktober, vanuit Amerika. Een raar idee, omdat dit verder wel het zelfde blijft. Misschien moet ik dan ook mijn layout iets meer up-to-date maken:)
Nou, allemaal plannen, maar eerst gaan met die banaan!
Misschien tot vrijdag!
Liefs
Lydia

6 opmerkingen:

Martijn Johannes van den Berg zei

Je blog lay-out vernieuwen mag, als je maar niet zo'n huge amarikaanse vlag als achtergrond gebruikt..dat is zóóóó amerikaans.

Anoniem zei

Hej lydia,
Hier weer es een berichtje van mij, we blijven trouwe blog/bezoekers van elkaar! Supercool dat je naar Amerika gaat, heel veel goeds toegewenst.
Ik blijf je blogs lezen!
knuff Ruben

Anna zei

Hoi lieve Lyd,
even een reactie op je blogberichtje. Tja, ik kan er eigenlijk alleen maar om zuchten. Je gaat een bijzondere tijd tegemoed en ik hoop dat het je goed zal doen. Ga met Gods zegen lieve Lyd, Hij heeft veel voor je in petto, Hij heeft je lief, en ik ook! xx van je nichie, Anna

Anna zei

Ps. tegemoet is met een t en niet met een d, maar bij deze wens ik je ook moed toe, dus samen is dat tegemoed! (hihi)

Lianne zei

Hee Lydia!

Het spijt me dat ik vrijdag uiteindelijk niet gekomen ben. Ik baalde er echt van, maar ik moest blijkbaar werken. En ik was daarna zo kapot dat ik geen puf meer had om te komen.

Ik hoop echt dat je een hele fijne tijd gaat hebben daar! En ik ben benieuwd naar je verhalen!

Dikke knuffel! Xx
Lianne

Anoniem zei

Hee Lydia!
Ik heb je woensdag niet meer gezien, maar we hadden al een beetje afscheid genomen he ;)
Ik ga je site in de gate houden en ben heel benieuwd naar al je verhalen!! Heel veel plezier en zeker veel foto's maken hoor!!

Tot over een jaar!

Lieve groetjes uit het regenachtige nederland
Mariëlle