woensdag 25 juni 2008

I Like to be in..

Al een aantal dagen voel ik me verward.
Er leven verschillende dingen in mij.
Het ene moment ben ik blij, en heb ik een soort van kriebel in mijn buik. Maar het volgende moment ben ik verdrietig, en zou ik willen dat ik kon huilen.
Het ene moment heb ik duizenden fantasieën in mijn hoofd, verbeeld ik me dat ik in de andere wereld ben, en het ander moment ben ik kraakhelder en vraag me af waar ik ook al weer over na dacht.
Hoe dan ook, jullie moeten toch weten dat de Heer heel erg aan het werk is in mijn leven. En niet alleen in mijn leven hoor, meer in het algemeen ons gezin. We kunnen God niet zien, maar hij ons wel. En hij weet wat goed voor ons is. Wij bidden tot God, en zo kan God ons dingen duidelijk maken, door dingen op ons pad te leggen, of beelden in ons hoofd te geven. Dat heeft de Heer gedaan in ons gezin. Hij heeft aan verschillende mensen laten weten dat wij ( als gezin) nodig zijn om aan het Koninkrijk van God te werken. Hier op aarde. Maar niet in onze achtertuin.
En dat is eigenlijk de rede waarom ik zo'n raar gevoel in mijn maag heb.
Het ene moment denk ik: Wow, ik ga naar Amerika, maar het moment daarop denk ik: Ho man, das pas in Oktober.
Het ene moment denk ik: Hoe gaat dat dan met school, maar het volgende moment denk ik : het komt wel oké.
Wat ik wel denk is dat mijn blogje heel wat stoere, Amerikaanse avonturen gaat beschrijven. In het Nederlands natuurlijk, want na een Jaar kom ik weer terug.
Lydia

8 opmerkingen:

Marjolein zei

Hallo jij daar!

Je weet dat ik het echt superjammer vind dat je n jaar naar Amerika gaat, maar ik vind het ook echt supertof voor je! Echt mooi om te zien hoe jullie met zn allen gewoon naar de Heer luisteren en Zijn pad volgen en op Hem vertrouwen :)
Duidelijk dat je maar gewoon al je 'stoere, Amerikaanse avonturen' gaat bloggen inderdaad en dat je maar mooi na n halfjaar even terugkomt enzo, lijkt me nice :)

Je blijft tof, of je nou in Nederland zit of in Amerika,
xx

Supermaver zei

Ik lees je blog best goed, maar heb ik een cruciale post gemist over 'Amerika'? Wat is dat voor verhaal?

j zei

zo dat is diehard van je om dat maar meteen op je blog te knallen ;) alle essentiele mensen (behalve schijnbaar supermaver) vertelt? :) nouja ik ga jou en je gezin wel echt missen maar ik weet waarvoor jullie het doen, dus dat helpt... had ik nou al verteld dat paul, hilary en abby naar emmaus komen? of was dat alleen aan arend... hoe dan ook; dat is zo. zie ik ze ook nog even voordat zij jullie een jaar mogen 'hebben' ;)
hee ik heb sanne gemailt over t gala, hopen dat t alsnog kan. ik deed daarnet mn jurk en sieraden aan en mn ouders vonden t heel mooi :) nu de rest nog haha
xxx

Lydia zei

Hee Judithz:)
mijn ouders zitten nu toch te twijfelen of we naar Ammaus gaan.. Waarschijnlijk wel! vet kicke he.. omdat we daarna toch een jaar weg zijn.
SUpermaver, het klinkt raar, maar zoals het hier staat gaat het echt gebeuren.
Lydia

Sifra zei

Waaaat gaan jullie een jaar naar Amerika? :|
Dat is niet niks! Wat supergaaf! Wat gaan jullie er doen?

Josse gaat lekker in Wageningen wonen neem ik aan?;)

Lianne zei

Lianne reageerde op zelfde manier als bovenstaand..

Heel gaaf zeg! Ga je dan als je terugkomt je havo afmaken of wat?

Wanneer gaan jullie preces?

Liefs

Elja zei

ik ken je stiekem niet, of wel 's gezien maar AMEN van wat hier boven staat! :)
en wauw! Amerika! :D Supervet! Ik wil ook nog steeds na mijn havo een jaar naar Amerika! ik kom zeker hier nog eens terug om je Amerikaverhalen te lezen! :D Alvast veel plezier daar!

ThomasvDijk zei

Amerika toe maar, maja duurt nog wel effies zo te zien.