dinsdag 27 mei 2008

Summer

Jaha, fris he?

Mooi oranje/rood/geel achtig. Retro of zomer, maakt niet uit hoe je het noemt.
Toen vanmiddag de geur van frisse regen tot mij aankwam bedacht ik me dat mijn site er wel een beetje somber uit zag. Misschien wordt het nu ook lekker weer. Vast wel.Dit weekend zat ik in Duitsland, waar het wel lekker weer was. Ik zat bij mijn lief familietje Gorter, met lieve kinderen. Ik mag van mijn mama niet foto's laten zien, want dan vind ze dat ik privacy enzo moet aanvragen. Maar in ieder geval was het leuk.
Heb ook een nieuw kledingitem gekocht: een jurk. En niet zomaar een jurk.. Een rood-met-witte-stippen-grease-jurkje-voor-warme-zomerdagen. Ofzo iets. Zie zelf maar ( een stukje dan.. Je ziet in ieder geval de stippen.

Ik wilde er nog een vet kicke filmpje bij zetten van 'in de auto'maar mijn broed(er) Simon weigert ( tja). Dus ik dacht, als jullie nu ALLEMAAL vragen aan Simon of ie er op mag ( doormiddel van een berichtje te plaatsen), en een beetje zeggen dat jullie het heel jammer vinden zijn mooie hoofd niet te zien enzo, dat ie dan toehapt. Een leuke opdracht dus.

Met de zomer in je hoofd kom je overal.
Liefs!

3 opmerkingen:

Marjolein zei

Je hebt gelijk,
tis best een marjoleinjurkje als ik het zo zie.
Dus ik kan ook niet anders dan m leuk vinden :)

Kword blij van je blog
xx

Lianne zei

Dat ziet eruit als een superleuk, vrolijk jurkje!! Leuk joh! En ik krijg ook lekker de zomer in m'n bol van je vrolijke kleurtjes!

Oh trouwens, zou je je link even willen veranderen in dreamdancer90.blogspot.com? ;)

xx

PS: je haar zit tof op je profielfoto!

Lianne zei

Oh en daarmee bedoelde ik stiekem de foto die daarboven staat ;)