woensdag 25 oktober 2006

vakantie

heoi allemaal
alnders heb ik even geprobeerd om mijn lettertpye en kleur te veradneren, maar niet mogelijk was omdat jullie heb anders niet mer komen lezen.. wat te doen met een tekort aan kijkers.

maar goed, het is dus vakantie en dat is ongelofelijk prettig. zo ben ik bijvoorbeeld maandag een dagje naar slagharen geweest met familie en vrieden. dat was ook heel fijn, want het is zo'n prettig gevoel dat je eten naar boven komt en je darmen ook enzo. ( dat was alleen het geval bij de vrije val van 40 meter hoogte) ik vond alles leuk, niets was te eng, of te snel, of te hoog, behalve de vrije val. ik vind dat ding zo eng. ik vind et wel grappig dat ik nu ben opgemerkt dat ik dingen tóch wel eng kan vinden.
maar goed,die dag was verder heel erg leuk, gezellig, fantastisch enz.

voor de rest van de vakantie heb k me bezig gehouden met de tuin. de grote lelijke heg is er officieel bijna uit.. wat een werk. en die lelijke bamboedingen ook ( voor de mensen die daarmee willen zwaardvechten of er een boog van willen maken, je mag ze komen halen hoor;))

nou, ehm, ik vind het altijd zo saai als ik een verhaal(tje) schrijf en ik doe er helemaal geen leuk/eng/lachwekkend plaatje bij. dus deze keer:nou ja, nijntje dus. ik was met marjolein aan het oppassen en toen gingen we een vriend van haar voorlezen uit nijntje, wel nkiekje waar dus. no, dag hor en geniet nog verder van je vakanite enzo

goei

3 opmerkingen:

idEe zei

goei?

gallo dan maar ..

fijnheid is cool
dan zijn mensen blij en fijn. das eel hip . of niet ? wel tog ? k cool dt houden we er in. want af en toe moet een blij fijn mens wazig doen, gelukkig heb ik daar nooit fijne last van! wup woep wap, tja dat staat om mn hand in het aliens.. heel cool en fijn want ook mijn hand mag er zijn.. maar jah over enkele uren mag ik weer naar mijn werrk .. minderfijn maar het geld moet er ook zijn. en tja ook schol is er en zal er zijn, dus ik ga ff een bio iets maken og wat is dat fijn.. nee niet te klein anders is de dochent minder fijn.. rijn plein.. zwijn..gijn

lied zei

hahaha:)
dakn u
lydia

j zei

zoo hee, ide is ook es creatief!:)

ik schrok idd best wel van jullie tuin! ik dacht daar weer die goeie ouwe heg aan te treffen maar nee... moet echt nog even wennen aan zo'n ingrijpende omgevingsverandering..