donderdag 27 april 2006

korfbal en examenstunt

hallo luitjes,

zoals sommigen van jullie misschen al weten heb ik dinsdag gekorfbald jaja. dat is natuurlijk helemaal niets voor mij, maar rianne drong zo aan dat ik het toch maar eens probeerde. en het viel eigenlijk wel mee! ik bakte er natuurlijk wel geen drol van, maar et begin was er.

op school was gister de examenstunt.het eerste uur had ik met mijn klas gym.we dachten dat we buiten hadden, maar we hadden dus binnen.. dus al die militairen( examen kandidaten) ons schreeuwen..
bij gym merkte ik al gou dat die ventjes echt d baas wilde spelen( vind je het gek, ze waren verkleed als militairen) mar dat ze ouder waren betekend toch neit meteen dat we luisteren;) ze probeerde het met schreeuwen. nadat ik alle spettersuit m'n gezicht had gehaald kregen we een oranje stip op ons hoofd enzo waren we omruilbaar voor 1suikerspin. joepi.
het leukste was het watergevecht.onderbouw tegen bovenbouw. natuurlijk moest de bovenbouw weer vals spelen, want ze hadden veel meer waterbalonnen en ze begonnen ok eerder. gelukkig kon ik een waterpistool bemachtigen en toen begon de strijd pas echt.stiekem bijvullen in Weerdestijn( nouja, stiekem??) en weer in de aanval. helaas pakte Rutger( broer van Iris) m;n pistol af... helaas, pret voorbij. dan maar naar huis schone kleren aantrekken en lekker verder genieten van deze vrije dag:)

2 opmerkingen:

Marjolein zei

danke für deine comment ;)
( kkan best duits hoa:P )

pff zijn joey en HKT dan ook al jarig? :O
dan zijn:
- jorg
- daan
- joey
- HKT
- koen ( kieft )
- lotte
- thomas
al die mensen zijn morgen jarig :O gzellig :)Maar ik spreek je zo hea!
-xxx-

lied zei

en cindy;)